Spor

Türkiye Görme Engeller Spor Federasyonu'ndan Fair-Play Vurgulu Futsal Müsabakaları

Türkiye Görme Engeller Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Futsal 1. Lig müsabakalarının fikstür çekimi yapıldı. Başkan Ayhan Yıldırım, organizasyona destek verenlere teşekkür etti ve Fair-Play ruhunu vurguladı.

Türkiye Görme Engeller Spor Federasyonu'ndan Fair-Play Vurgulu Futsal Müsabakaları
02-03-2024 13:39

Türkiye Görme Engeller Spor Federasyonu tarafından düzenlenen B2-B3 Futsal 1. Lig 1. devre müsabakalarının fikstür çekimi Eskişehir’de yapıldı. Ligin açılış karşılaşmasında Çankaya Belediyesi GESK ile Gölcük ESK karşı karşıya gelecek. Türkiye Görme Engeller Spor Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldırım, organizasyona katılan takımlara, hakemlere ve gönüllülere teşekkür etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na sağladıkları destekten minnettarlığını dile getiren Yıldırım, görme engelli sporcuların başarılarından gurur duyduklarını belirtti. Başkan Yıldırım ayrıca müsabakaların Fair-Play ruhu içinde geçmesini temenni ederek, tüm takımlara başarılar diledi.

Yıldırım, bu organizasyonun, engelli sporcuların yeteneklerini sergileyebilecekleri önemli bir platform olduğunu ve sporcuların adil bir rekabet ortamında mücadele etmelerinin önemli olduğunu söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER