Gündem

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığından Vatandaşlara Ramazan İftarı

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı tarafından Ramazan ayı boyunca vatandaşlara iftar verilecek. Magnesia AVM arkasında kurulan çadırlarda her gün 300 kişiye sıcak yemek, tatlı ve çay ikramı yapılacak.

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığından Vatandaşlara Ramazan İftarı
20-03-2024 17:49

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı, Ramazan ayı boyunca Magnesia AVM arkasında kurulan çadırlarda vatandaşlara iftar verecek. Her gün 300 kişiye, 3 çeşit yemek, tatlı ve çay ikramı yapılacak.

Türk Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi Selman Keresteci'nin de katıldığı programda, Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Öner Gürsel, Kızılay'ın Ramazan çalışmaları hakkında bilgi verdi. Iftar programına katılan vatandaşlara yemek servisi yapıldı. Ezan ve dua ile iftar açıldı. Öner Gürsel, Ramazan Ayı boyunca her gün sıcak yemek dağıtacaklarını ve tüm Manisalıları beklediklerini söyledi. Hayırseverlerin destekleriyle düzenlenen iftar programına destek vermek isteyenlerin iletişim numaralarını paylaştı. Programa, Türk Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi Selman Keresteci ve diğer yöneticilerin yanı sıra vatandaşlar da katıldı. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER