Siyaset

Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor

Turhal belediyesi, akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağışlara karşı çalışma başlattı. ?tfaiye ile su ve kanalizasyon ekipleri su baskınlarıyla mücadele ediyor.

Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor
01-05-2024 23:01

Turhal Belediyesi, akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağışlara karşı çalışma başlattı. İtfaiye ile su ve kanalizasyon ekipleri su baskınlarıyla mücadele ediyor.


Turhal’da akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağışlar, bölge sakinlerini olumsuz etkiledi. Yağmur nedeniyle evlerine dolan sularla mücadele eden vatandaşlar için Turhal Belediyesi harekete geçti. İtfaiye ekipleri, ev girişlerinde biriken suları pompası ile tahliye ederken, su kanalizasyon ekipleri de yağmur suyu hatlarında oluşan sorunları gidermek için çalışmalarını sürdürdü.


Turhal Belediye Başkanı Erdem Ural, ekiplerle birlikte sahada yer alarak, vatandaşların yaşadığı sorunları yakından takip etti. Ural, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yoğun yağışlar sonucunda oluşan su baskınlarıyla mücadele ediyoruz. İtfaiye ve Su Kanalizasyon ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışarak, vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirmek için çaba gösteriyor. Herkesin güvenliği ve konforu için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER