Spor

TÜBAD Antrenörler Buluşması Diyarbakır'da Gerçekleşti

TÜBAD Antrenörler Buluşması ve Spor Okulları Antrenör Çalıştayı, Türkiye’de ilk defa pilot okul olarak Diyarbakır Final Okullarında gerçekleşti.

TÜBAD Antrenörler Buluşması Diyarbakır'da Gerçekleşti
09-03-2024 11:03

Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD), Antrenörler Buluşması ve Spor Okulları Antrenör Çalıştayı için Türkiye’de ilk defa pilot okul olarak Diyarbakır Final Okullarında bir araya geldi. Bölgedeki antrenörlerle buluşmaya TÜBAD Yönetim Kurulu Başkanı Necati Güler, Başkan Vekili Murat Özyer ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Diyarbakır Final Okulları’nda gerçekleşen Basketbol Panelinde Yönetim Kurulu Başkanı Necati Güler ve Başkan Vekili Murat Özyer konuk olarak yer aldılar. Panele 400’ün üzerinde öğrencinin ilgi gösterdiği panelde antrenörlerin soruları cevaplandı ve ilginç konular tartışıldı.

Aynı gün, Ercüment Ülker ve Burak Güner’in sunumlarıyla gerçekleşen Basketbol Okulu Antrenör Çalıştayı da büyük bir katılımla gerçekleşti. Bingöl, Şanlıurfa, Mardin, Elazığ, Malatya, Batman ve Diyarbakır’dan antrenörler ve spor bilimleri fakültesi öğrencileri çalıştaya katıldılar ve teorik ve uygulamalı paylaşımlar yapıldı. Çalıştayın sonunda katılımcılara Ömer Kart’ın ‘Benim Çocuğum Sporcu Olacak’ adlı kitabı dağıtıldı. Ayrıca, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bölgedeki kadın antrenörlerle bir sohbet toplantısı düzenlendi ve iki ayrı proje ortaya çıktı.

TÜBAD Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Emine Gözen moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikler, Diyarbakır Final Okulları'nda düzenlenen akşam yemeği ile sona erdi. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER