Spor

Trendyol Süper Lig 30. Hafta Hakemleri Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlenen hakemler, Süper Lig'in 30. haftasındaki maçlarda görev alacak. İşte haftanın hakemleri:

Trendyol Süper Lig 30. Hafta Hakemleri Belli Oldu
14-03-2024 12:19

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklanan bilgilere göre, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında görev alacak hakemler belirlendi. Yarın oynanacak olan Siltaş Yapı Pendikspor-İstanbulspor maçını Oğuzhan Çakır yönetecek. Aynı gün VavaCars Fatih Karagümrük-TÜMOSAN Konyaspor mücadelesinde Bahattin Şimşek düdük çalacak. Cumartesi günü ise Corendon Alanyaspor-Mondihome Kayserispor maçını Emre Kargın, MKE Ankaragücü-RAMS Başakşehir maçını Cihan Aydın yönetecek. Aynı gün Beşiktaş-Bitexen Antalyaspor maçında ise sahada Burak Pakkan olacak. Yukatel Adana Demirspor-EMS Yapı Sivasspor karşılaşmasında ise Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Pazar günü oynanacak olan maçlarda da hakemler belli oldu.

Çaykur Rizespor-Gaziantep FK maçını Abdulkadir Bitigen, Kasımpaşa-Galatasaray maçını Atilla Karaoğlan, Atakaş Hatayspor-Yılport Samsunspor mücadelesini ise Burak Şeker yönetecek. Haftanın son maçı olan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında ise sahada Halil Umut Meler görev yapacak. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER