Siyaset

Ticaret Bakanı Keşan'da Esnaf ve İş Dünyası ile Buluştu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Keşan'da esnaf odaları ve iş dünyası ile bir araya gelerek ekonomi ve istihdam konularında önemli açıklamalarda bulundu.

Ticaret Bakanı Keşan'da Esnaf ve İş Dünyası ile Buluştu
23-03-2024 20:59

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Keşan ilçesinde düzenlenen “Esnaf Odaları ve İş Dünyası ile Buluşma Toplantısı”nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son 14 çeyrektir kesintisiz büyüdüğünü ve istihdam artışının önemine vurgu yaptı.

Esnafların eleman bulma konusunda yaşadığı sıkıntılara da dikkat çeken Bakan Bolat, bu durumun ülke ekonomisinin iyi olduğunun bir göstergesi olduğunu belirtti. Keşan'ın Türkiye'nin dışa açılan önemli kapılardan biri olduğunu söyleyen Bolat, bölgeye yapılan kamu yatırımlarını ve destekleri de paylaştı.

Ayrıca, esnaflara ve kooperatiflere verilen kredi ve desteklerde yapılan önemli değişiklikleri de duyuran Bakan Bolat, Türkiye'nin ekonomik büyümesi, ihracat ve cari açık konularında da önemli veriler paylaştı. Son olarak, Cumhurbaşkanı'nın Türkiye yüzyılı vizyonunu vurgulayan Bakan Bolat, ülkenin geleceği konusunda umutlu olduğunu belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER