Gündem

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’den Değerlendirme

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’den Değerlendirme
01-04-2024 19:58

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yapılan yerel seçimleri değerlendirerek, demokrasinin yeniden taçlandığı bu sürecin ülkeye ve millete hayırlı olmasını temenni etti. "Mahalli idareler yerel seçimleri artık tamamlandı.

Sonuçlar ülkemize, milletimize ve tüm siyasi partilere hayırlı olsun" diyen Palandöken, sandık başına giderek demokrasinin taçlandırılmasına katkı sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Seçilen belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, muhtarlar ve azalarını da tebrik eden Palandöken, yeni dönemde enflasyon sorunu başta olmak üzere ekonomik sorunların çözülmesini ve ekonominin rayına oturtulmasını beklediklerini belirtti.

"Bu 4 yıllık süreçte esnafımızın beklediği tüm sorunların çözülmesi ve ekonomide dengelerin yeniden sağlanması en büyük arzumuzdur" şeklinde konuşan Palandöken, ekonomiye odaklanarak enflasyonun düşürülmesi için mücadele etmeye devam edeceklerini vurguladı. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER