Asayiş

Tekirdağ’da 2 hafta önce nehre atık bıraktı, şimdi de yağmur suyu hattına

Tekirdağ büyükşehir belediyesi su ve kanalizasyon idaresi’ne ait araç, ergene ilçesinde dereye atık bırakırken görüntülenmesinden 2 hafta sonra aynı belediyeye ait bir vidanjör, yağmur suyu hattına atık dökerken yakalandı.

Tekirdağ’da 2 hafta önce nehre atık bıraktı, şimdi de yağmur suyu hattına
23-05-2024 13:25

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne ait aracın Ergene ilçesinde nehre atık bırakırken görüntülenmesinden 2 hafta sonra aynı belediyeye ait bir vidanjör, yağmur suyu hattına atık dökerken yakalandı.


Olay, Çorlu ilçesi Türk Gücü OSB’de meydana geldi. İddiaya göre, OSB görevlileri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresine (TESKİ) ait bir vidanjörün Şerefli Deresi’ne akan yağmur suyu hattına atık boşalttığını fark etti.


Olayı fotoğraflayan görevlileri durumu hemen jandarmaya ve çevre müdürlüğüne bildirdi. Geçtiğimiz hafta da nehre atık boşaltılmıştı


Jandarma, söz konusu vidanjörle ilgili işlem başlatırken vidanjörün TESKİ’ye ait olduğu öğrenildi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü de konuyla ilgili soruşturma başlatırken. Geçtiğimiz haftalarda da TESKİ vidanjörünün Ergene Nehri’ne atık boşalttığı anbean görüntülenmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER