Siyaset

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Sultanbeyli'de STK'lerle Buluştu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Sultanbeyli'de sivil toplum kuruluşları ve iş insanlarıyla iftar programında buluşarak, Gazze ve dünya genelindeki çatışmaları değerlendirdi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Sultanbeyli'de STK'lerle Buluştu
28-03-2024 22:23

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Sultanbeyli'de sivil toplum kuruluşları (STK), iş insanları ve kanaat önderleriyle buluştuğu iftar programında konuştu. Kurtulmuş, Sultanbeyli'deki vatandaşlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ramazanın hayırlı olmasını diledi.

Kurtulmuş, Gazze'de yaşanan insanlık dışı durumu vurgulayarak, dünyanın dört bir yanında yiyecek ve suya erişim sorunu yaşayan yüz milyonlarca Müslümanın varlığının yürekleri burktuğunu belirtti. Gazze halkını saygıyla selamlayarak, dualarını iletti.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye'nin bulunduğu coğrafyanın önemine dikkat çekerek, ülkenin güçlü olması ve birlik içinde hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Ayrılıkların birlik ve beraberlik içinde aşılabileceğini belirten Kurtulmuş, Türkiye'nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için milletin dayanışmasının önemine değindi.

Gazze meselesine de değinen Kurtulmuş, Türkiye'nin Gazze diplomasisiyle insanlık adına mücadele ettiğini, uluslararası alanda destek arayışının devam ettiğini ifade etti. Kendisinin de bu konuda birçok temaslarda bulunduğunu ve Türkiye'nin barış için çaba sarf ettiğini belirtti.

Son olarak, Türkiye'nin güçlü ve istikrarlı bir şekilde ilerlemesi gerektiğini vurgulayan Kurtulmuş, ülkenin daha fazla yol alacağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde hedeflerine ulaşacağını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER