Yaşam

Tatvan Devlet Hastanesi bahçesinde fidan dikme etkinliği

Elazığ orman bölge müdürlüğü'nden getirtilen yüzlerce ağaç, tatvan devlet hastanesi bahçesinde düzenlenen ağaç dikme etkinliğiyle toprakla buluştu

Tatvan Devlet Hastanesi bahçesinde fidan dikme etkinliği
27-05-2024 15:19

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünden getirtilen yüzlerce fidan, Tatvan Devlet Hastanesi bahçesinde toprakla buluşturuldu.


Hem çevre bilincini artırmak hem de hastane çevresini yeşillendirerek hastaların ve ziyaretçilerin daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda bulunmalarını sağlamak amacıyla Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünün katkılarıyla temin edilen fidanlar, Tatvan Devlet Hastanesi bahçesinde belirlenen alanlara dikildi.


Etkinlikte konuşan Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı, dikilen fidanların hastane alanında daha temiz hava, doğal bir gölge ve estetik bir güzellik sağlanacağını ifade ederek, hastaların iyileşme süreçlerine de olumlu katkılarda bulunacağını vurguladı.


Bitlis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici de, "Bu tür çevre dostu projeler, hastanelerimizin sadece tedavi edici değil, aynı zamanda hastalarımızın moral ve motivasyonunu artırıcı bir rol oynamasını sağlıyor. Fidan dikme etkinlikleri, çevremizi koruma bilincini artırdığı gibi hastane çalışanları ve ziyaretçilerin de daha sağlıklı bir ortamda bulunmalarına katkı sağlıyor" dedi.


Etkinliğe Bitlis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici, Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı, başhekim yardımcıları, idari birim yönetimi ve personeller katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER