Gündem

Tahmazoğlu Gaziantep kurbanlık fiyatlarına tepki gösterdi

Şahinbey belediye başkanı Mehmet tahmazoğlu geçtiğimiz gün açıklanan kurbanlık fiyatlarına yönelik tepkisini dile getirdi.

Tahmazoğlu Gaziantep kurbanlık fiyatlarına tepki gösterdi
14-05-2024 17:54
14-05-2024 17:57
GAZİANTEP
Geçtiğimiz günlerde Gaziantep kırmızı et üreticileri birliği Gaziantep damızlık koyun ve keçi yetiştiricileri Birliği 2024 yılı kurbanlık fiyatlarını açıklamıştı birlikler tarafından ortak bir bildiri ile açıklanan fiyatlar ise birçok kişi tarafından tepkilere sebep oldu. 
Şahin bey belediye başkanı Mehmet tahmazoğlu'nda birlikler tarafından açıklanan kurbanlık fiyatlarına tepki gösterdi sosyal medya hesabından açıklama yapan tahmazoğlu fahiş fiyata karşıyız dedi. 

Açıklanan fiyatlar spekülatif 

 Tahmazoğlu "birliklerin yetkisi olmamasına rağmen piyasada 180 ile 190 TL'ye satılan hayvanların kilosunu Kurban Bayramı öncesi 240 ile 250 TL olarak açıklamasına spekülatif bir harekettir bu duruma ticaret ve tarım il müdürlükleri ile birlikte müsaade etmeyeceğiz gerekirse il dışından hayvan getirerek pazar yerlerimizde satışını yapıp vatandaşlarımızın uygun şartlarda et ulaşımının bize sağlayacağız"ifadelerini kullandı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER