Ekonomi

Suudi Arabistan seyahat acentelerine tanıtım turu

Turizm odaklı bölgesel tanıtım programları kapsamında, bölgenin suudi arabistan seyahat acentelerine tanıtılmasına yönelik bölge tanıtım turu ve iş geliştirme amaçlı görüşme etkinliği (b2b) düzenlenecek.

Suudi Arabistan seyahat acentelerine tanıtım turu
13-05-2024 12:44

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından, Turizm Odaklı Bölgesel Tanıtım Programları kapsamında, bölgenin Suudi Arabistan seyahat acentelerine tanıtılmasına yönelik bölge tanıtım turu ve iş geliştirme amaçlı görüşme etkinliği (B2B) düzenlenecek.


Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı iş birliğinde yerel paydaşların (Amasya Belediyesi, Tokat Belediyesi, Ayvacık Belediyesi, Vezirköprü Belediyesi, Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Derneği) desteği ile gerçekleştirilen tanıtım turu kapsamında, 18 acente temsilcisi belirlenen program çerçevesince 14-18 Mayıs 2024 tarihleri süresince Samsun, Amasya ve Tokat doğal ve kültürel çekim noktalarını ziyaret edecek. Suudi Arabistan’dan daha fazla turist çekilmesi amaçlanıyor


OKA’nın, Kültür ve Doğa Turizmi Ekseninde Şehirlerin Markalaşması Sonuç Odaklı Programı kapsamında, paydaşları ile iş birliği içerisinde yürüttüğü Turizm Odaklı Bölgesel Tanıtım Programları ilerleyen dönemde de devam edecek.


Tanıtım turu kapsamında, 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü, saat 10.00-12.30 saatleri arasında Samsun’da bir otelde bölgedeki turizm sektörü temsilcileri (seyahat acenteleri, konaklama işletmeleri, sağlık turizmi belgeli hastaneler vb.) ile misafir acenteler arasında B2B görüşmeler gerçekleştirilmesi planlandı.


Katılmak isteyen işletmelerin OKA’nın web sitesinden kayıt oluşturmaları gerektiği belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER