Kültür

“Sevgi Varsa Engel Yoktur” dediler

Erzurum teknik üniversitesi (etü) sağlık bilimleri fakültesi fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümü 10-16 mayıs dünya engelliler haftası münasebetiyle özel gereksinimli çocuklar için program düzenledi.

“Sevgi Varsa Engel Yoktur” dediler
25-05-2024 09:49

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle özel gereksinimli çocuklar için program düzenledi.


Prof. Dr. Muammer Yaylalı Konferans Salonu’nda “Sevgi Varsa Engel Yoktur” sloganıyla düzenlenen etkinliğe ETÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ceren Sultan Elmalı, akademisyenler öğrenciler, Değişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören çocuklar ve aileleri katıldı.


Özel gereksinimli bireylerin yaşadığı zorluklara dikkat çekmek ve toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla düzenlenen programda konuşan Rektör Yardımcısı Elmalı, özel gereksinimli bireylerin topluma tam ve eşit katılım sağlamasının herkesin sorumluluğu altında olduğuna dikkat çekti.


Çocukların şiirler okuduğu, tiyatro gösterilerinin yapıldığı ve ETÜ Müzik Kulübü’nün şarkılar söylediği program renkli görüntülere sahne olurken çocuklar ve aileleri birlikte çeşitli etkinliklere katılarak keyifli vakit geçirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER