Eğitim

Şehzadeler Belediyesinden öğrencilere LGS hazırlık kursu

şehzadeler belediyesi, 7 ve 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik lgs'ye hazırlık kursu düzenliyor. Mehmet akif ersoy gençlik merkezi'nde düzenlenecek olan kurslar için başvurular 14 haziran 2024’e kadar kabul edilecek. öğrencilerin kursa katılım için yeterlilik sınavlarına girmesi gerekecek olan sınavlar 24-25 haziran tarihlerinde yapılacak.

Şehzadeler Belediyesinden öğrencilere LGS hazırlık kursu
21-05-2024 13:10

Şehzadeler Belediyesi, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik LGS’ye hazırlık kursu düzenliyor. Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek olan kurslar için başvurular 14 Haziran 2024’e kadar kabul edilecek. Öğrencilerin kursa katılım için yeterlilik sınavlarına girmesi gerekecek olan sınavlar 24-25 Haziran tarihlerinde yapılacak.


Şehzadeler Belediyesi 7 ve 8. sınıflarda okuyan öğrencilerin lise sınavlarına hazırlanabilmeleri için Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezinde LGS’ye hazırlık kursları düzenliyor. Kurslara katılmak isteyen öğrenciler, 14 Haziran 2024 tarihine kadar Gençlik Merkezine başvuru yapabilecekler. 24-25 Haziran tarihlerinde yapılacak olan yeterlilik sınavlarında başarılı olan öğrenciler, eğitime başlayacak. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kurslarla ilgili yaptığı açıklamada Türkiye’nin aydınlık yarınlarını şekillendirecek olan gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini belirterek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatabilmek, dünya ülkeleri ile rekabet etmesini sağlamak ve siyasette, ekonomide, bilimde, kültürde ilerleyebilmesi için iyi eğitim almış gençlerimize ihtiyacımız vardır. Bunu sağlayabilmek için Şehzadeler Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yayında ve destekleyicisi olacağız. Yarınlarımızı şekillendirecek olan öğrencilerimizin en iyi şartlarda hazırlanmasını sağlamak için LGS’ye hazırlık kursunu hayata geçirdik. Tüm öğrencilerimizi belediyemiz tarafından verilecek olan kurslarımıza davet ediyor ve sınavlarda başarılar diliyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER