Sağlık

Sarıgöllü hayırsever Gümüşlü’den bir hayır işi daha

Manisa'nın sarıgöl ilçesinde yaptığı hayır işleri ile tanınan hüseyin gümüşlü karacaali mahallesine aile sağlık merkezi binasının yapımı için protokol imzaladı.

Sarıgöllü hayırsever Gümüşlü’den bir hayır işi daha
17-05-2024 09:53

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde yaptığı hayır işleri ile tanınan Hüseyin Gümüşlü Karacaali Mahallesine Aile Sağlık Merkezi binasının yapımı için protokol imzaladı.


İlçede birçok hizmetlerde bulunan hayırsever iş insanı Hüseyin Gümüşlü bu kez de ilçenin en uzak mahallelerinden biri olan Karacaali Mahallesinde yeni Aile Sağlık Merkezi hizmet binasının yapımı için Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz’in makamında düzenlenen bir törenle protokol imzalandı.


Protokol, Sarıgöl İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Recep Kılıç, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz ve Hayırsever iş insanı Hüseyin Gümüşlü tarafından imza altına alındı. Karacaali Mahallesi’ne kazandırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi bina yapımı için bir açıklama yapan Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, "İlçemize kazandırdığı hizmetler için kendisine teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul eylesin. Yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi Hizmet Binası Karacaali halkımıza şimdiden hayırlı olsun." dedi.


Sarıgöllü Hayırsever iş insanı Hüseyin Gümüşlü, Sarıgöl ve mahallelerine hizmet etmenin kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, "Sarıgöl için gerekli olan hizmetleri severek yapıyorum. Okullar, Kur’an kursları, camiler, hastanemiz için diş sağlığı binası, gibi çok sayıda yardımlarım oldu. Ömrüm yettiğince de yapmaya devam edeceğim. Şimdi de Karacaali Mahallemizin aile sağlık merkezi binasını yapacağım. Söz verdim yapacağım diye sözümü yerine getiriyorum. Mahalle halkına hayırlı olsun." diye konuştu.


Sarıgöl İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Recep Kılıç da protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını diledi hayırsever iş insanı Hüseyin Gümüşlü ’ye ve belediye başkanı Tahsin Akdeniz’e teşekkür etti.


Öte yandan hayırsever iş insanı Hüseyin Gümüşlü tarafından yaptırılacak olan Aile Sağlık Merkezinin adının da Karacaali Hüseyin Gümüşlü Aile Sağlık Merkezi olacağı, 120 metrekarelik bir alana yapılacak olan bina inşaatının ise 10-15 gün içinde başlanacağı öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER