Spor

Sarıgöl’de Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası tamamlandı

Manisa'nın sarıgöl ilçesinde 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kapsamında düzenlenen yıldız kızlar voleybol turnuvasının şampiyonu çanakçı ortaokulu oldu.

Sarıgöl’de Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası tamamlandı
17-04-2024 18:42

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasının şampiyonu Çanakçı Ortaokulu oldu.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası bugün oynanan müsabakalar ile sona erdi. Büyük heyecana sahne olan final müsabakasında Çanakçı Ortaokulu ile Tırazlar Hüseyin Gümüşlü Ortaokulu karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 25-8, 25-19 ve 25-21’lik set skorları ile 3-0 galip ayrılan Çanakçı Ortaokulu turnuvayı birinci sırada tamamlayarak şampiyon olurken, Tırazlar Hüseyin Gümüşlü Ortaokulu ise turnuvayı ikinci sırada tamamladı.


Üçüncülük maçında Mustafa Metin İmam Hatip Ortaokulu ile Atatürk Ortaokulu’nun karşı karşıya geldiği maçta Atatürk Ortaokulu 25-16, 25-20 ve 25-21’lik set skorları ile rakibini 3-0 mağlup ederek turnuva üçüncüsü oldu. Turnuvada derece giren tüm okulların öğrencilerini tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak öğrencilere kupalarını bizzat takdim ederek öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER