Eğitim

Sarıgöl’de Engelliler Haftası kutlandı

Sarıgöl ilçe milli eğitim müdürlüğü ve ilçe gençlik ve spor müdürlüğünün ortak programında ilçedeki eğitim-öğretim gören çocuklar için düzenlenen spor etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Sarıgöl’de Engelliler Haftası kutlandı
16-05-2024 12:30

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün ortak programında ilçedeki eğitim-öğretim gören çocuklar için düzenlenen spor etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.


Sarıgöl’deki okullarda eğitim öğretim gören engelli öğrenciler için Sarıgöl İlçe Spor Kompleksinde Engelliler Haftası etkinliği düzenlendi. Spor yapan engelli öğrenciler unutamayacakları bir gün geçirirken kompleks içinde yer alan havuzu gezerek halı sahada futbol, bowling, badminton gibi oyunlar oynadı.


Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak ve Sarıgöl ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yıldırım halı sahada engelli öğrencilere madalyalarını verdi.


Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, "Engelli olan vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza her zaman öncelik tanımalı ve yardımcı olunmalı. Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen spor ekinlikler ilçemiz spor kompleksinde okullarımızda eğitim-öğretim gören engelli çocuklarla spor yapılarak geçirdik. Madalyalarını verdik." dedi.


Sarıgöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yıldırım ise şunları söyledi: "Engelliler Haftası kapsamında ilçemizdeki öğrencilerimizi Spor Kompleksimizde ağırladık. Güzel bir gün geçirdik, hediyelerimizi takdim ettik. Engelliler için engelsiz bir dünya dileğiyle."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER