Spor

Samsun’da off-road coşkusu sona erdi

Off-road yarışları

Samsun’da off-road coşkusu sona erdi
12-05-2024 21:12

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 32 aracın katılımıyla düzenlenen off-road yarışı sona erdi.


2024 Türkiye Off-road Şampiyonası birinci ayağı Vezirköprü Yarışı, 10-12 Mayıs’ta Samsun Otomobil Spor Kulübü (SAMOSK) tarafından Samsun’un Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirildi. İki gün boyunca devam eden mücadelede yarışlara 32 araç ve 64 sporcu katıldı. Yarışlar, cumartesi günü Vezirsuyu Tabiat Parkı bölgesinde yer alan toprak zeminli 11 kilometrelik 4 etaptan ve pazar günü ise İncesu Mevkinde yer alan 6 kilometrelik seyirci özel etabından oluştu. İki gün boyunca kıyasıya geçen yarışların sonunda dereceye girenlere kupaları Samsun Valisi Orhan Tavlı ve protokol üyeleri tarafından verildi.


Yarışlarda genel klasmanda Mehmet Demirel ve Fettah Yığıt 1. olurken, Hasan Armutcu ve Mustafa Burak Aydede 2. oldu, 3.’lüğü ise Ergün Çirkin ve Kaan Karaağaç ikilisi ile Şehmuz Oğuz ve Harun Ulusoy’dan oluşan ekipler paylaştı.


Ödül törenine Samsun Valisi Orhan Tavlı, Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Vezirköprü Belediye Başkanı Av. Murat Gül, İl Jandarma Komutan yardımcısı Albay Mustafa Koçyiğit, İl Kültür turizm İl Müdürü Cemal Almaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, protokol üyeleri ve sporcular katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER