Kültür

Şampiyonluk sevincini Başkan Çavuşoğlu ile paylaştılar

Sivas’ta düzenlenen okullar arası gençler türkiye şampiyonası’nda türkiye şampiyonu olan 15 temmuz şehitler anadolu lisesi halk oyunları topluluğu, başarısını denizli büyükşehir belediye başkanı bülent nuri çavuşoğlu ile kutladı.

Şampiyonluk sevincini Başkan Çavuşoğlu ile paylaştılar
13-05-2024 14:09

Sivas’ta düzenlenen Okullar Arası Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Halk Oyunları Topluluğu, başarısını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile kutladı. Sivas’ta 11-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Halk Oyunları Gençler Türkiye Şampiyonası’ndan birincilikle Denizli’ye dönen 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Halk Oyunları Topluluğu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile bir araya geldi. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda düzenlenen buluşmaya Okul Müdürü Muslu Canlı, antrenörler Ömür Günay ve Nuri Çırak da eşlik etti. Okullar Arası Gençler Türkiye Şampiyonası’nda “düzenlemeli dalda” 93.42 puanla üst üste 3. kez Türkiye Şampiyonu olan 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Halk Oyunları Topluluğu meydanda bir gösteri sundu Öğrencileri tek tek kutlayan Başkan Çavuşoğlu burada kendisine hediye edilen çiçeği de öğrencilere verdi. “Etrafımızdan başlayarak şehrimizi güzelleştirelim”


Başkan Çavuşoğlu burada yaptığı konuşmada, gösterinin çok keyifli olduğunu belirterek, “Aslında bizim arzuladığımız Türkiye’yi sergilediniz. Biz istiyoruz ki, artık insanlar sadece kendileri için değil, kendilerinden sonrakiler için, yanındakiler için, başkaları için de yaşamayı öğrenmesi lazım. Ancak onu gerçekleştirdiğimizde kurtuluşu hep beraber başaracağız. Sadece kendimiz için değil, hep beraber güzel Denizli’miz için, güzel Türkiye için yaşayalım. Etrafımızdan başlayarak şehrimizi güzelleştirelim” dedi. Öğrencilerin büyük başarısını bir kez daha kutlayan Başkan Çavuşoğlu, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER