Sağlık

Sağlıkta Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu

Hemşirelik haftası etkinlikleri kapsamında sağlık müdürlüğü kamu hastaneleri hizmetleri başkanlığı tarafından düzenlenen 'sağlıkta yenilikçi yaklaşımlar sempozyumu' sağlık çalışanlarının yoğun katılımıyla eğitim ve araştırma hastanesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Sağlıkta Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu
15-05-2024 16:45

Samsun’da düzenlenen ’Sağlıkta Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu’nda estetik, modern, tamamlayıcı ve alternatif tıp ile hemşirelik hizmetleri konuları ele alındı.


Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ’Sağlıkta Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu’, sağlık çalışanlarının yoğun katılımıyla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.


Açılış konuşması Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras tarafından yapılan sempozyumda ’Estetik Uygulamalarının İnsan Sağlığı Üzerinde Etkileri’, ’Sağlıkta Kültürel Dönüşüm, Modern Tıp-Tamamlayıcı ve Alternatif Tıp Karşılaştırılması’, ’Ülkemizde Sunulan Hemşirelik Hizmetinin Dünü Bugünü Yarını’ konularında Prof. Dr. Ahmet Demir, Doç. Dr. Onur Öztürk ve Dr. Öğr. Üyesi Nihal Ünaldı Baydın tarafından sunumlar yapıldı.


’Dünya Ülkelerinde Sunulan Sağlık Hizmetleri’ başlıklı bölümde ise Yeni Zelanda, Almanya ve İngiltere’de hemşire olarak görev yapan sağlık çalışanları tarafından on-line bağlantı ile bu ülkelerdeki hemşirelik hizmetlerinin işleyişi hakkında katılımcılara bilgi verildi. Sunum yapan hocalara teşekkür plaketi Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uras ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Uğur Sezgin tarafından takdim edildi.


Sempozyuma Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Kemal Serhan Sandıkçı, Personel Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Yalçın Büyükkarabacak, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hatice Öz ve sağlık tesislerinin yöneticileri de katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER