Eğitim

Ormanda üretim-standardizasyon eğitimi

Vezirköprü orman işletme müdürlüğü tarafından karaçam işletme şefliği bünyesinde üretim standardizasyon eğitimi düzenledi.

Ormanda üretim-standardizasyon eğitimi
13-05-2024 20:33

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Karaçam İşletme Şefliği bünyesinde üretim standardizasyon eğitimi düzenledi.


Amasya Orman Bölge Müdürlüğü İşletme Pazarlama Şube Müdürü Hasan Kemal Yayla tarafından verilen üretim-standardizasyon eğitiminde üretim işlerinde standardizasyon ve kaliteli ürün üretiminin artırılması ve ülke ekonomisine daha fazla katma değer sağlanması amaçlandı. Yapılan eğitimde katılımcılarına damga, ölçü ve mesaha konuları, sınıf emval üretimi ve tasnif işleri anlatıldı.


Eğitim hakkında bilgi veren Hasan Kemal Yayla, “Milli servetimiz ormanlarımızın sağlıklı ve sürdürülebilirliğini sağlamak birinci önceliğimiz. Bu bağlamda kaliteyi artırmak için yürütülen bakım çalışmalarımızdan elde edilen orman emvallerini değerlendiriyoruz. Kaliteyi artırarak ülkemiz ekonomisine bölge sanayi ihtiyaç ve taleplerini göz önünde bulundurarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.


Programa ayrıca Vezirköprü Orman İşletme Müdür Yardımcıları Ali Sürmen, Tuncay Patan, işletme şefleri ve orman muhafaza memurları katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER