Yaşam

Orman müdürlüklerine arazöz desteği

Erzurum orman bölge müdürlüğü orman yangınlarıyla mücadele araç parkına genel müdürlükçe teslim edilen 3 yeni arazöz katıldı.

Orman müdürlüklerine arazöz desteği
16-05-2024 12:31

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü orman yangınlarıyla mücadele araç parkına genel müdürlükçe teslim edilen 3 yeni arazöz daha katıldı.


Erzurum, Ardahan ve Şenkaya Orman İşletme Müdürlüklerine teslim edilen 3 yeni arazözlerle birlikte orman yangınlarıyla mücadele araç parkına17 adet arazöz ve 4 adet tam donanımlı ilk müdahale aracı ile daha güçlü hale geldi. Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanı olan Erzurum, Erzincan, Ardahan, Kars, Ağrı ve Iğdır illerinin tamamında en az birer adet olmak üzere bütün Orman İşletme Müdürlüklerinde arazöz gücüne daha güçlü ve etkin hale geldi.


Teslim törenine Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay, Bölge Müdür Yardımcıları Sultan Demir ve Ömer Faruk Bulut, OYM Şube Müdürü Murat Doğanay, Erzurum Orman İşletme Müdürü Abdullah Şahin Kaya, Diğer Şube Müdürleri ve personelleri ile Yangın Müdahale Ekipleri katıldı. Bölge Müdürü Sayın Oktay Ayatay Yeşil Vatanın korunması için, yeni neslin geleceği olan ormanları korumak, geliştirmek ve savunmak için alınan yeni araçların, Ülke ve Bölge Müdürlüğüne hayırlı olması dileklerinde bulundu. Bölge Müdürü Ayatay, ” Yeni arazözlerimizin orman yangınlarıyla mücadelede gücümüz arttı. Olası yangınlara karşı daha etkin ve güçlü mücadele edebileceğiz söyledi. Araçlarımız teşkilatımıza hayırlı olsun.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER