Spor

Okan Buruk ile Tolunay Kafkas 7. kez rakip

Tüm Spor - Galatasaray, yarın deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Mücadelede sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Okan Buruk ile Karagümrük çalıştırıcısı Tolunay Kafkas, 7. kez resmi maçlarda birbirine rakip olacak.

Okan Buruk ile Tolunay Kafkas 7. kez rakip
11-05-2024 10:52

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük ile 20. kez karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray, yarın saat 19.00’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Ligde sarı-kırmızılılar 31 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle aldığı 96 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar ise 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 16 mağlubiyet sonucunda topladığı 37 puanla 15. sırada yer alıyor.

20. randevu

Fatih Karagümrük ile Galatasaray, bugüne kadar ligde 19 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 12 defa sahadan galip ayrılırken, kırmızı-siyahlılar ise 2 kez rakibini mağlup etti. 5 karşılaşma ise berabere sona erdi. Rekabette Galatasaray 36 kez ağları havalandırırken, Karagümrük ise 16 gol sevinci yaşadı.
İki takım arasında ligin ilk yarısında RAMS Park’ta oynanan maçı Galatasaray 1-0 kazandı.

Okan Buruk, Kafkas'a karşı galibiyetlerde üstün

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, bugüne kadar resmi müsabakalarda 6 kez rakip oldu.

Buruk; Elazığ, Gaziantepspor, Sivasspor ve Galatasaray’ı çalıştırırken, Kafkas da Karabükspor, Kayserispor ve MKE Ankaragücü'nün başındaydı. Bu maçlarda Okan Buruk’un takımları 3, Tolunay Kafkas'ın ekipleri de 1 kez kazandı. 2 mücadele ise berabere sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER