Siyaset

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç Projelerini Tanıttı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi hayata geçireceği projeleri tanıttı.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç Projelerini Tanıttı
21-02-2024 19:48

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi hayata geçireceği projeleri Oğuzeli Belediyesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıyla tanıttı.

Kılıç, kentsel dönüşüm çalışmaları, sıfır atık, ulaşım, çevre, ticaret merkezleri, sosyal, kültürel, tarım, spor ve tesis projelerini tanıtarak Oğuzeli için aralıksız hizmet anlayışıyla yürümeye devam edeceklerini belirtti.

Açılış konuşmalarını gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yaparak, tüm Gaziantep'te ve 9 ilçede Cumhur İttifakı olarak yanlarında olduklarını ifade etti.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, belediyenin sıfır borçla yönetildiğini ve tüm sosyal donatılarıyla vatandaşların hayatını kolaylaştıracak çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Gelecek dönemde yapılacak projeler arasında kentsel dönüşüm, sosyal tesisler, enerji üretimi, sağlık ve ulaşım projeleri bulunmaktadır.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, Oğuzeli'nin şehrin kapısı olduğunu ve şehrin adına yakışır projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Şahin, 31 Mart 2024 seçimlerine ve Cumhur İttifakı'nın önemine değinerek milletin iradesinin her zaman ön planda olacağını vurguladı.

Toplantıda tanıtılan projeler arasında kütüphane projesi, bağımlılıkla mücadele merkezi, salça ve kuru biber çekme tesisi, yaşlı ve emekli yaşam evi projesi gibi sosyal ve ekonomik alanlara yönelik birçok proje yer almaktadır.

Oğuzeli Belediyesi'nin hizmet anlayışı ve vizyonu doğrultusunda önemli adımlar atılarak ilçenin daha yaşanabilir bir yer haline getirilmesi hedeflenmektedir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER