Gündem

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Şehirdeki Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluştu

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, şehrin sorunlarını çözme hedefiyle sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Şehirdeki Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluştu
17-04-2024 17:38

‘İşimiz gücümüz Nazilli’ diyerek sabah erken saatlerden itibaren çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, belediyenin sorumluluk alanındaki işlerin takibini bizzat gerçekleştiriyor.

Her gün daire müdürleri ile istişare toplantısı gerçekleştiren ve akabinde ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan misafirlerini ağırlayan Başkan Tetik; Aydın Barosu Nazilli Temsilciliği, Anneler Derneği, Nazilli Kent Konseyi, Batmanlılar Derneği, Nazilli Şehit Aileleri Derneği, Çağdaş Ağrılılar Derneği ve Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu temsilcileri ile bir araya geldi.

Başkan Tetik, şehrin ve Nazilli’deki vatandaşların sorunlarını bildiklerini ve çözümü için kalıcı projeler hazırladıklarını ifade ederek, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapacaklarını vurguladı.

Nazilli Belediye Başkanı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve milletvekilleriyle birlikte şehrin sorunlarını çözmek için el ele çalışacaklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER