Eğitim

Manisalı öğrencilerden sanat sergisi

Manisa gençlik ve spor il müdürlüğüne bağlı muradiye kız öğrenci yurdu’nda bulunan öğrenciler tarafından sanat sergisi açıldı.

Manisalı öğrencilerden sanat sergisi
16-05-2024 16:49

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Bağlı Muradiye Kız Öğrenci Yurdu’nda bulunan öğrenciler tarafından sanat sergisi açıldı.


Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Bağlı Muradiye Kız Öğrenci Yurdu’nda bulunan öğrencilerin öğretmenlerle birlikte sanat atölyelerinde yapılan eserler Gençlik Haftası kapsamında sergilendi. Sergi açılışına Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Genel Sekreteri Erhan Doğan, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Kamil Şirin, şube müdürleri katıldı. Sergi açılışında Muradiye Yurt Müdürü Mehtap Şirin, kurs eğiticileri ve personeli öğrendikleri halk oyunları gösterisini gerçekleştirme imkanı buldu.


Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, “Bakanlığımıza bağlı yurtlarda çeşitli el sanatları kursları açılıyor. Bu kurslara katılan öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte çok güzel eserler ortaya çıkarıyorlar. Bizlerde Gençlik Haftası kapsamında bu eserleri yurtlarımızda sergiliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Mehtap Şirin, İl Müdürü Öztürk’e kağıt rölyeften yapılan bir tepsi hediye etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER