Yaşam

Manisa’daki 17 kilometrelik sulama kanalı temizleniyor

Maski genel müdürlüğü, manisa merkezde yerleşim yerlerinin içinden geçen dsi’ye ait 17 kilometrelik sulama kanalında temizlik çalışmasına başladı. Barbaros mahallesi sakinleri de sulama kanalında yapılan çalışma nedeniyle manisa büyükşehir belediye başkanı ferdi zeyrek’e teşekkür etti

Manisa’daki 17 kilometrelik sulama kanalı temizleniyor
17-05-2024 15:35

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa merkezde yerleşim yerlerinin içinden geçen DSİ’ye ait 17 kilometrelik sulama kanalında temizlik çalışmasına başladı. Barbaros Mahallesi sakinleri de sulama kanalında yapılan çalışma nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e teşekkür etti


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa merkezde Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalında temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışma Yunusemre ilçesine bağlı Barbaros Mahallesinde devam ediyor. 17 kilometre uzunluğundaki sulama kanalındaki temizlik çalışması bölgede ikamet eden vatandaşları da yakından ilgilendirirken yapılan çalışma ile yağışlı havalarda taşkın, sıcak havalarda ise koku ve sinek sorununa çözüm üretilecek. “Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından çok memnunuz”


Barbaros Mahallesi sakini Ziya Öcal, “35 yıldır bu adreste oturuyorum. Bu sulama kanalından da epey sıkıntımız oldu. Şu an, Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından çok memnunuz. 65-70 yaşında bir insanım. Gençlere hayranım. Genç insanları çok seviyorum. Onların düşünceleri, onların çalışmaları daha farklı. Bundan sonra her şeyin daha güzel olacağına inananlardanım. Şu anki çalışmadan memnunum. İnşallah çok güzel olacak. Ben, bu işi genç insanların daha iyi yapacağına inanıyorum” dedi. Bir diğer mahalle sakini Ayşe Kaçan ise, “Çalışmalardan memnunuz. Yeni Başkanımızdan çok memnunuz” dedi. “Yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz”


Barbaros Mahallesi sakini Mustafa Açıkgöz, “Ferdi Zeyrek Bey, sulama kanallarında, yollarımızda özenle çalışıyor. Yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz. Halen de çalışmaya devam ediyorlar. Memnunuz” değerlendirmesinde bulunurken, Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Barbaros Mahallesi Muhtarı Siyami Alak, “Bu sulama kanalının temizlenmesi noktasında öncelikle Ferdi Zeyrek Başkanıma ve ekibine temizlik işine verdikleri önem için teşekkür ederim. Gerçekten de daha güzel oluyor” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER