Eğitim

Liseli öğrenciler miniklere keyifli anlar yaşattı

Germiyanoğulları mesleki ve teknik anadolu lisesi çocuk gelişimi ve eğitim alanı öğrencileri, okul idaresi ve öğretmenleri eşliğinde ilçeye bağlı gökçeören yunus emre ilkokulu öğrencileri ile bir araya gelip eğitici ve eğlendirici faaliyetler düzenledi.

Liseli öğrenciler miniklere keyifli anlar yaşattı
17-05-2024 10:06

Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitim alanı öğrencileri, okul idaresi ve öğretmenleri eşliğinde ilçeye bağlı Gökçeören Yunus Emre İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelip eğitici ve eğlendirici faaliyetler düzenledi.


Kula Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitim alanı öğrencileri, okulun sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında ilçeye bağlı Gökçeören Mahallesi’ndeki Yunus Emre İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Liseli öğrenciler, Okul Müdürü Ahmet Ali Okumuş ve alan öğretmenleri Nazlı Aydınlık ile Ayşe Taşatar’ın da katıldığı eğitici ve eğlendirici etkinliklerde minik öğrencilerle uzun süre vakit geçirdi. Palyaço kılığına girip çeşitli oyunlarla minik öğrencileri eğlendiren liseli gençler, eğitici ve öğretici etkinliklerle de minik öğrencilerin ışığı oldu.


Bu tarz eğitici ve eğlendirici etkinliklerle ilçedeki tüm ilkokullarda etkinlik düzenlemeyi ve minik öğrencilere okulu daha çok sevdirmeyi hedeflediklerini dile getiren Okul Müdürü Ahmet Ali Okumuş, ilkokul idarecileri ile işbirliklerini artırarak etkinlikleri sürdüreceklerini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER