Kültür

Kültür Evi’ne ilk turist kafilesi geldi

Kemer belediyesi tarafından ilçenin tanıtımı için yapılan anlaşmalar sonrasında polonyalı turist kafilesi kemer belediyesi kültür evi’ni ziyaret etti.

Kültür Evi’ne ilk turist kafilesi geldi
03-05-2024 10:53

Kemer Belediyesi tarafından ilçenin tanıtımı için yapılan anlaşmalar sonrasında Polonyalı turist kafilesi Kemer Belediyesi Kültür Evi’ni ziyaret etti.


Acentecilerle yapılan son toplantı sonrası Polonyalı turist kafilesi, Liman Caddesi’nde yer alan Kültür Evi’ni ziyarete geldi. Polonyalı turist kafilesini, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Cansın Efir ve Kültür Evi Sorumlusu Ramazan Kar karşıladı.


Kemer yöresinde halkın kullandığı ev eşyaları, tarım aletleri, eski yaşantılara ait objeler, eski fotoğraflar ve birçok tarihi belgenin sergilendiği Kültür Evi’ni gezen Polonyalı grup, Belediye Meclis Üyesi Efir ve Kültür Evi Sorumlusu Kar’dan bilgi aldı.


Meclis Üyesi Cansın Efir, yaptığı açıklamada, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun Kemer tanıtımı kapsamında yaptığı anlaşmaların meyvelerini vermeye başladığını belirterek, “Başkanımız öncülüğünde yapılan anlaşmalar meyvelerini vermeye başladı. Turist kafileleri Kültür Evi’ni ziyaret ederek, Kemer’in tarihini de öğreniyor. Amacımız hem kültürümüzü tanıtmak hem de turizmi canlandırmak. Kültür Evi’ne gelen turistlerin Liman Caddesi’nde yer alan esnafımızdan da alışveriş yapmalarını sağlamak istiyoruz. Turizme katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER