Gündem

Kızılay Başkanı İftar Sofrasında Depremzedelerle Buluştu

Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Hatay Güzelburç’taki Kızılay Yaşam Merkezi’nde depremzedelerle iftar sofrasında bir araya geldi ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Kızılay Başkanı İftar Sofrasında Depremzedelerle Buluştu
29-03-2024 00:38

Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Hatay Güzelburç’taki Kızılay Yaşam Merkezi’nde depremzedelerle iftar sofrasında bir araya geldi. Yılmaz, Ramazan ayının yardımlaşma ruhunu vurgulayarak, depremzedelere desteklerinin süreceğini belirtti. Türk Kızılay'ı, deprem bölgesindeki afetzede vatandaşları unutmuyor ve yardımlarını sürdürüyor.

Yılmaz, "Hatay’da son depremzede yuvasına kavuşup, yastığa başını huzurla koyana kadar biz buradaki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ellerini bırakmayacağız" dedi. Ramazan ayının rahmet, bereket, yardımlaşma ve iyilik ayı olduğunu belirten Yılmaz, yardımlaşmanın önemine değindi. İftar sofrasında bir araya gelen depremzedelerle dayanışmayı pekiştiren Yılmaz, zor günleri birlikte atlatma mesajı verdi.

Türk Kızılayı olarak, vatandaşlarla birlikte olmaya devam edeceklerini vurgulayan Yılmaz, "Herkesin Ramazanı hayırlı olsun" diyerek konuşmasını tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER