Gündem

Keçiören’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu yaşanacak

Keçiören belediyesi, 19 mayıs atatürk’ü anma, gençlik ve spor bayramını gün boyu kutlayacak etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Keçiören’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu yaşanacak
17-05-2024 16:10

Keçiören Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı gün boyu çeşitli etkinliklerle kutlayacak.


Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gün boyu coşku ile kutlanacak. Vosvos konvoyundan E-Spor Turnuvası finaline, Gençlik Alayı yürüyüşünden Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş konserine Keçiörenliler milli bayram coşkusunu dolu dolu yaşayacak. Tüm Ankaralıları kutlamalara davet eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, “Keçiören’imizi Atatürk ve Türk bayraklarıyla donatarak adeta kırmızı beyaza boyadık. 19 Mayıs coşkusunu hep birlikte yaşamak üzere tüm Ankaralıları etkinliklerimize davet ediyorum” dedi. Konser coşkusu yaşanacak


19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Keçiören birbirinden eğlenceli etkinliklere sahne olacak. Sabah Atatürk heykeline çelenk bırakma töreni ile başlayacak olan kutlama ve anma programları, vosvos konvoyuyla şehir turu, E-Spor final etkinliği ve Veli Erdem Karakülah konseriyle devam edecek. Akşam gerçekleştirilecek Gençlik Alayı yürüyüşünün ardından ise ünlü şarkıcılar Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş sahne alarak 19 Mayıs kutlamalarının coşkusunu doruğa çıkaracak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER