Gündem

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanından Seçim Çağrısı

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şeyhi Odakır, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulundu.

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanından Seçim Çağrısı
29-03-2024 12:14

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde önemli bir çağrıda bulundu. Odakır, yaptığı açıklamada tüm vatandaşları demokrasiye katkı sağlamaya ve sandığa gidip oy vermeye davet etti.

Başkan Odakır, seçimlerin ülkeye hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini belirterek, birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir ortamda oy kullanılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca seçim sonrası normal hayata dönülerek ülke için çalışmaya devam edileceğini söyledi. Odakır, vatandaşların oy kullanırken herhangi bir olumsuz duruma sebep olmadan vatandaşlık görevini yerine getirmeleri gerektiğini ifade etti. Ülkenin kalkınması için emek ve gayret gösterilmesi gerektiğini belirten Başkan, seçim sonuçlarının ülke ve esnaf camiası için hayırlı olmasını diledi.

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şeyhi Odakır, seçimlerin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını ve ülkeye hayırlara vesile olmasını diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER