Gündem

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Otobüsçüler Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı ve yönetimini ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Otobüsçüler Esnafını Ziyaret Etti
26-03-2024 16:20

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hayrullah Şahin ve oda yönetimini ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, otobüsçüler esnafına hitap ederek, “Bir aile gibiyiz. Sevinciniz sevincimiz, sıkıntınız sıkıntımız. Allah hepinizden razı olsun” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, güvenilir dostlar olarak gördükleri tüm esnafın Ramazan-ı Şerif ayını tebrik etti.

Ziyaret esnasında Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, "Çok şükür Kayseri’nin huzurunu önemsemek, bu şehri gerçekten göz bebeğimiz gibi korumak hepimiz için önemli” dedi. Başkan Büyükkılıç, otobüsçülerin toplu taşıma hizmetlerindeki önemine vurgu yaparak, onları güvenilir dostlar olarak nitelendirdi.

Kayseri Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hayrullah Şahin ise, Başkan Büyükkılıç'ın her zaman yanlarında olduğunu ve sorunları çözmek için çaba gösterdiğini belirtti. Ziyaret esnasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Kayseri Ulaşım A. Ş. Genel Müdürü Mehmet Canbulut ve daire başkanları da hazır bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER