Gündem

KALEFEST heyecanı başlıyor: SOLOTÜRK’ten nefes kesen prova

Türk hava kuvvetleri'nin akrobasi timi solotürk, kırıkkale'de perşembe günü gerçekleştirilecek kalefest etkinlikleri öncesinde yaptığı uçuş provasıyla vatandaşlara heyecan dolu dakikalar yaşattı.

KALEFEST heyecanı başlıyor: SOLOTÜRK’ten nefes kesen prova
21-05-2024 19:29

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi SOLOTÜRK’ün, Kırıkkale semalarında uçuş gösterisi gerçekleştireceği KALEFEST etkinlikleri öncesinde yaptığı provayla vatandaşlara heyecan dolu dakikalar yaşattı.


Kırıkkale Valiliği tarafından kurumlar arası koordinasyonla kamu kaynağı kullanılmadan 5 gün sürecek KALEFEST etkinlikleri yarın başlıyor. Tasarruf tedbirleri de göz önünde bulundurularak planlanan KALEFEST etkinlikleri, özel sektör firmalarının sponsorluğunda gerçekleştirilecek. Etkinlikler kapsamında, Türk Hava Kuvvetleri’nin gösteri timi SOLOTÜRK, 23 Mayıs’ta yapacağı gösteri için prova uçuşunu başarıyla icra etti. F-16 savaş uçağıyla farklı manevraların yapıldığı gösteri nefes kesti. Heyecan dolu dakikalar yaşayan vatandaşlar ise o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.


Uçuş gösterisinin muhteşem olduğunu ifade eden Demet Aksöz isimli vatandaş, "İnsanoğlunun o şiddetle birlikte o hızla birlikte yukarıya o tırmanışı yapması mükemmeldi. Gerçekten çok süper pilotlarımız var bizim Türkiye olarak" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER