Spor

İstanbul’un Marka Kulüpleri RAMS Park’ta Buluştu

İstanbul’un marka spor kulüpleri Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yöneticileri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul’un olimpiyat şehri olma hedefi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul’un Marka Kulüpleri RAMS Park’ta Buluştu
04-03-2024 12:54

İstanbul’un marka spor kulüplerinden Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yöneticileri, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta bir araya geldi.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kulüplerle sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, sportif başarıların kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

İmamoğlu, centilmenlik ve karşılıklı saygının önemine vurgu yaparken, Türk sporunun ve spor kulüplerinin toplumsal yaşamda özel bir yere sahip olduğunu ifade etti. İmamoğlu ayrıca, İstanbul’un dünya çapında sportif organizasyonlara ev sahipliği yapma hedefine yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti.

2036 Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapabilmek için gereken adımların her alanda atılması gerektiğine dikkat çeken İmamoğlu, gençlerin ve sporun önemine vurgu yaparak, birlikte çalışmanın önemine değindi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise seçimlerin Türkiye ve İstanbul için hayırlı olması temennisinde bulunurken, İstanbul’un sportif organizasyonlara ev sahipliği yapma hedefinde Galatasaray'ın da büyük bir rol üstlendiğini söyledi.

Özbek, belediye seçimleri ve şampiyonluk yarışlarının yanı sıra 2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyatları için yapılan çalışmaların büyük önem taşıdığını belirtti.

Özbek’in AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum için yaptığı olumlu değerlendirmeler ve bir davette çekilen fotoğraf karesiyle ilgili soruya ise Özbek, ilişkilerinin iyi olduğunu ve fotoğrafla ilgili fazla bir şey söyleyemeyeceğini ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER