Siyaset

İstanbul Kurum, Kanaat Önderleri ve Muhtarlarla Sahur Programında Bir Araya Geldi

İstanbul Kurum, Esenyurt Nene Hatun Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Kanaat Önderleri, STK Temsilcileri ve Muhtarlar ile Sahur Programı"nda katılımcılarla bir araya geldi.

İstanbul Kurum, Kanaat Önderleri ve Muhtarlarla Sahur Programında Bir Araya Geldi
28-03-2024 01:48

İstanbul Kurum, Esenyurt Nene Hatun Kültür Merkezi'ndeki "Kanaat Önderleri, STK Temsilcileri ve Muhtarlar ile Sahur Programı"nda bir konuşma gerçekleştirdi. Kurum, devlet geleneğinde önemli olan istişareyi vurguladı ve İstanbul'a bu geleneği uygun bir şekilde hizmet edeceklerini belirtti. Muhtarlar, STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle sık sık bir araya geldiklerini ve mahallelerin sıkıntılarına çözüm bulmaya çalıştıklarını söyledi. Kurum, geçmişte 81 ilde binlerce eser yaptıklarını ve şimdi de İstanbul için güzel projeler hayal ettiklerini belirtti. "Yeniden İstanbul" ve "Sadece İstanbul" diyerek, el ele verip şehre hizmet etmek istediklerini ifade etti. Hayallerini gerçekleştirecekleri günün yaklaştığını belirten Kurum, deprem riskini azaltmak ve trafik sorununu çözmek gibi hedefleri olduğunu söyledi.

Programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Esenyurt Belediye Başkan adayı Hamit Öncü ve birçok kişi katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER