Gündem

İstanbul'da Sağlık Ekipleri Saldırıya Uğrayan Çocuğa Müdahale Etti

İstanbul'da sahipsiz köpek saldırısına uğrayan çocuğa sağlık ekipleri müdahale etti

İstanbul'da Sağlık Ekipleri Saldırıya Uğrayan Çocuğa Müdahale Etti
03-04-2024 17:44

İstanbul'un Hürriyet Mahallesi'nde ailesiyle ziyarete giden 7 yaşındaki ikizler Yiğit ve Çağrı Demir, sahipsiz köpeklerin saldırısına maruz kaldı. Oyun oynarken saldırıya uğrayan çocuklardan Yiğit, çevredekilerin yardımıyla kaçmayı başarırken kardeşi Çağrı yaralandı. Çağrı Demir'e Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 30 dikiş atıldı ve tedavisi devam ediyor.

Saldırıya uğrayan çocuğun halası, yaşanan olayı markete giderken yaşandığını belirterek belediyeye yapılan şikayetlerin dikkate alınmadığını ifade etti. Halası, çocuğun tedavisinin sürdüğünü ve yaşanan olayın psikolojik sorunlara yol açacağını belirtti.

Mahalle sakinlerinden biri ise yaklaşık 7-8 aydır saldırgan köpek problemi yaşadıklarını dile getirerek, belediyeye ve muhtarlığa şikayette bulunduklarını ancak çözüm bulunmadığını söyledi. Sokaklarında güvenliği sağlayamadıklarını belirten mahalle sakini, çocuklarını dışarıda oynatamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Komşular arasında yaşanan bu olay sonrasında mahalle sakinleri belediyeden acil çözüm talep ediyor ve benzer olayların tekrarlanmaması için önlem alınmasını bekliyorlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER