Kültür

Hisarcık’ta “Okuma Saati” uygulaması

Hisarcık’ta “okuma saati” uygulaması

Hisarcık’ta “Okuma Saati” uygulaması
16-05-2024 09:37

Hisarcık Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen “Hisarcık Okuyor” projesi çerçevesinde İlçe Halk Kütüphanesinde “Okuma Saati” uygulaması başlatıldı.


“Okuma Saati” etkinliğine Kaymakam Muhammet Samet Bahar, eşi Betül Bahar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve Şehitler Ortaokulu öğrencileri katıldı.


Kaymakam Muhammet Samet Bahar, öğrencileri kitap okumaya teşvik edeceğine inandıkları bu örnek projeye destek vermekten mutluluk duyduğunu ve projenin öğrencilerin başarı oranlarına da olumlu yönde katkı sağlayacağını ifade etti.


Projeyle ilgili bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, ”Yarınlarımızın teminatı ve ilçemizin geleceği olarak gördüğümüz öğrencilerimizde okuma alışkanlığı kazandırmak, okuyan bir toplum oluşturabilmek ve okumayı bir kültür olarak günlük hayatımızın bir parçası haline getirebilmek amacıyla İlçe Halk Kütüphanesinde “Hisarcık Okuyor” projesini hayata geçirdik. Kitap okuma konusunda ilçemizde bir farkındalık oluşacağına inandığımız “Okuma Saati” uygulaması her Çarşamba günü saat 14.30’da rutin olarak devam edecek” dedi.


Öğrenciler etkinliğin sonunda kütüphanenin sinema salonunda çizgi film izledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER