Gündem

Hacılar Belediyesi’nde SDS imzaları atıldı

Hacılar belediyesi ile belediye ve özel idare çalışanları birliği sendikası (bem-bir-sen) arasında memurları kapsayan sosyal denge sözleşmesi (sds) imzalandı. ?mza töreninde konuşan başkan özdoğan, hacılar belediyesi olarak birçok başarıya beraber imza attıkları personellere desteklerini sürdüreceklerinin altını çizdi.

Hacılar Belediyesi’nde SDS imzaları atıldı
13-05-2024 11:52

Hacılar Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında memurları kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı. İmza töreninde konuşan Başkan Özdoğan, Hacılar Belediyesi olarak birçok başarıya beraber imza attıkları personellere desteklerini sürdüreceklerinin altını çizdi.


Hacılar Belediyesi’nde görev yapan kamu çalışanlarını ilgilendiren ve 2024-2025 yıllarını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve Bem-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Mehmet Karakaş tarafından imzalandı.


Sosyal Denge Sözleşmesi imza töreninde konuşan Başkan Özdoğan, “Sendikamızla yapılan görüşmeler neticesinde belediyemizde çalışan memur arkadaşlarımızı ilgilendiren Sosyal Denge Sözleşmesi’ni yenilemiş olduk. Arkadaşlarıma, emekler için teşekkür ediyorum. Rabbim sağlıklı ortamlarında çalışmaya devam etmeyi nasip etsin diyorum. Hayırlı olsun" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER