Eğitim

GKV Özel İlkokulu 60. yıl mezunlarını uğurladı

Gkv özel ilkokulu 60. Yıl mezunlarını uğurladı

GKV Özel İlkokulu 60. yıl mezunlarını uğurladı
22-05-2024 11:53

Gaziantep kolej Vakfı Özel İlkokulu’dan 2023-2024 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler için düzenlenen kep töreninde duygusal anlar yaşandı. Kep töreninde öğrencileri ve öğretmenleri kutlayan GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy yeni mezun öğrencilerle de uzun uzun sohbet etti.


Kuruluşunun 60.yılında 60. Yıl mezunlarını düzenlediği törenlerle uğurlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bu kez de 2023-2024 eğitim öğretim yılında mezun olan ilkokul öğrencileri için kep töreni düzenlendi. Törene Şahinbey Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel ile idareci, öğretmen ve davetliler katıldı. 97 öğrencinin mezun olduğu gecede öğrencilerin dans şovları dikkat çekti. Gösterinin ardından GKV Özel İlkokulu idareci ve öğretmenleri sahneye alınarak tanıtımları gerçekleştirildi.


“GKV 60. yıl mezunlarına muhteşem tören”


Bayrak flama devir teslim töreninin ardından okul müdürü Ali Dirgen bir konuşma yaparak öğrencilere ve GKV ailesine önemli mesajlar verdi. Dirgen yaptığı konuşmasında, “Aydınlık Türkiye’nin geleceği sevgili çocuklarımız, hiçbir başarı tesadüf değildir. Her zaman hatırlamalıyız ki Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği uygarlık düzeyine ulaşabilmek için, ilim irfan sahibi bir toplum olabilmek için azimle çalışmaya devam etmeliyiz. Bugün, 4 yıl önce başladığınız İlkokul serüveninizin belki de en güzel günlerinden biri Bu güzelliği, bu gururu hep birlikte yaşıyoruz. Ne mutlu sizlere Ne mutlu ailelerinize Ne mutlu emeği geçen öğretmenlerinize. Evet, Sevgili çocuklar, bugün mezun oluyorsunuz ancak sizler daima 60 yıllık köklü geçmişe sahip olan bu ailenin önemli bir halkasını oluşturmaya devam edeceksiniz. Sevgili Öğrencilerimiz, aydınlık yarınlarımız, çağdaş ve mutlu bir dünyanın güvencesisiniz. Aydınlık yüreğinizle bu dünyayı, bu ülkeyi en güzel renklerle boyayacaksınız. Yarını bugünden güzel, bugünden daha yaşanılır kılacaksınız. Kendinizi çok iyi yetiştirecek; aklın ve bilimin ışığında ilerleyerek Türkiye Cumhuriyeti’nin gelecekte de gelişmiş toplumlar arasında söz sahibi olmasını, çağdaş medeniyetler seviyesini yakalamasını sağlayacaksınız” dedi. Okul Müdürü Dirgen, “İnanıyoruz ki sizler ileride güçlü, çağdaş ve modern Türkiye’nin geleceğine yön verecek; sevgiden, güzellikten ve barıştan yana tavır alarak insanlara umudu, birlik ve beraberlik ruhunu, yardımlaşmayı aşılayacaksınız. Sizden bilimin ışığında yürüyerek çağdaş düşüncelerden ayrılmamanızı, ülkemizi ve Cumhuriyet’imizi sonsuza dek koruyup Gaziantep Kolej Vakfı ruhunu yaşatmanızı bekliyoruz. Gelecekte, sizleri toplumun her alanına yön verecek liderler olarak göreceğimize, kimliğinizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceğinize inancımız tamdır” şeklinde konuştu. Mezunlar adına bir konuşma yapan GKV Özel İlkokulu öğrencilerinden Mehmet Başar Arslan; GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’un şahsında GKV ailesine kendilerine verilen imkanlar için teşekkür ederek GKV ailesinin bir parçası olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu yıl GKV Özel Okullarından emekli olan Ayla Atay’da öğrencilerinden ayrılmanın hüznünü yaşadığını ifade ederek yeni mezun öğrencilere başarılar dilerken çalışma hayatını GKV Özel Okullarında geçirmenin kendisi için büyüm onur olduğunu ifade etti. Törende Duygusal Anlar Yaşandı


Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler müzik öğretmenleri eşliğinden bir birinden güzel parçalar seslendirerek konuklara mini bir konser verdi. Gecenin finalinde ise öğrenciler alkışlar eşliğinde keplerini fırlatarak mezun olmanın mutluluğunu yaşarken gecenin anısına aileleriyle ve öğretmenleriyle fotoğraflar çektirmeyi ihmal etmedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER