Gündem

General Solar’a teşekkür belgesi

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, General Solar Güneş Enerji Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Demirdaş ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Çeber, Demirdaş’a teşekkür belgesi sundu.

General Solar’a teşekkür belgesi
16-02-2024 22:31
16-02-2024 22:35
GAZİANTEP

Vali Kemal Çeber,  General Solar Güneş Enerji Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Demirdaş’ı ziyaret ederek sektör hakkında görüş alışverişinde bulundu. Demirdaş Vali Çeber’e bilgi vererek, “Firmamız Gaziantep özelinde tüm ülkemizde lisanssız elektrik üretimi kapsamında kendi enerjilerini elde etmeleri için, işletmelerin maliyetlerini düşürerek rekabet konusunda avantajlı hale getirmek için birçok başarılı projeye imza atmıştır. İş modelimizde tüm kurulum ve bakım firmamız tarafından gerçekleştirilmekte. Bununla beraber işletmeler enerji faturalarında önemli kazançlar elde ederler. Gaziantep ve çevre bölgesinde yer alan çatılarda kurulacak olan GES’leri bütün olarak düşündüğümüzde yüzlerce MW’lik bir elektrik üretim kapasitesinden bahsediyoruz. İşletmelerimizin kendi elektriğini üretmesi maliyetlerini düşürecek, bu sayede kendisine rekabet gücü kazandıracaktır. İhracat artacak, döviz gelirleri artacak ve istihdamın artmasına katkı sunacaktır” dedi

Çeber, Ali Demirdaş’a sektöre sağladığı etkin katkılardan dolayı teşekkür belgesini takdim etti. Belgede “Faaliyet gösterdiğiniz ‘Güneş Enerji Sistemleri” alanında yapmış olduğunuz projeyle ilimizdeki sanayi kuruluşlarında yerinde üretim sağlayarak şekebeye olan yükün azaltılmasında hm de yenilenebilir ve doğa dostu üretimle kamu hizmetlerinin etkin ve verimli gerçekleşmesine sağladığınız katkılardan dolayı teşekkürlerimi sunar, kazancınızın bol, işlerinizin bereketli olmasını dilerim” yazıldı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER