Gündem

Gaziantep Ticaret Odası’nda Akıllı KOBİ Gaziantep Dijital Dönüşüm Konferansı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde gerçekleştirilen konferansta KOBİ’lerin dijital dönüşümü masaya yatırıldı.

Gaziantep Ticaret Odası’nda Akıllı KOBİ Gaziantep Dijital Dönüşüm Konferansı
23-02-2024 15:34
23-02-2024 16:58
GAZİANTEP

Gaziantep Ticaret Odası’nda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde gerçekleştirilen ‘Akıllı KOBİ Gaziantep Dijital Dönüşüm’ konferansı, KOBİ’lerin dijital dönüşüm yolculuğunu ele aldı.

Etkinlikte, e-ticaret, e-ihracat, iş süreçlerinde dijitalleşme ve ikiz dönüşüm gibi konuların yanı sıra dijital iş servisleri hakkında da bilgi paylaşıldı.

Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Nizip Ticaret Odası, Nizip Ticaret Borsası ve İslahiye Ticaret Odası’nın da katıldığı konferansta, KOBİ’lerin dijital dönüşümünün kaçınılmaz olduğu vurgulandı.

Turkcell, PayTR, Digital Exchange, Logo Yazılım ve BIS Çözüm gibi firmaların sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte, dijitalleşme konusunda KOBİ’lere destek olunması gerektiği belirtildi. 2024 yılında 6 ilde düzenlenecek olan konferanslarla, KOBİ’lerin dijital dönüşüm süreçlerine rehberlik edilmesi ve destek sağlanması hedefleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER