Siyaset

Gaziantep’te Yeniden Refah Partisi’ne büyük katılım.

Liderliğini Fatih Erbakan’ın yaptıpı Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanlığı’nda toplu katılım töreni düzenledi.

Gaziantep’te Yeniden Refah Partisi’ne büyük katılım.
23-09-2022 16:41
23-09-2022 16:47
GAZİANTEP
2023 seçimlerine hazırlanan Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanlığı’nda düzenlenen katılım töreninde, daha önce başka partilerde yer alan Yıldırım, Seyyar, Gün, Seçkin ve Uzun aileleri mensuplarına rozetleri Yeniden Refah Partisi Gaziantep  İl Başkanı Sedat Yıldız tarafından takıldı.
Ne Cumhur, ne de millet ittifakında yer almayan ve kendi imkanları ile seçimlere hazırlanan Yeniden Refah Partisi’nin her geçen gün gücüne güç kattığını söyleyen İl Başkanı Sedat Yıldız, katılımlarından dolayı aile fertlerine teşekkür etti.
Seçimler öncesinde Yeniden Refah Partisi’ne olan ilginin her geçen gün arttığını söyleyen ve katılımı organize eden Yeniden Refah Partisi Gaziantep  Siyasi İşlerden sorumlu  İl Başkan Yardımcısı  Cuma Avcı, 2023 seçimlerinin süpriz partisinin Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi olduğunu kaydetti.
Yeniden Refah Partisi saflarına katılan 5 aile fertleri adına konuşan iş insanı Servet Yıldırım ise, rahmetli Necmettin Erbakan’ın değerinin öldükten sonra daha iyi anlaşıldığını ifade ederek, “ Oğlu Fatih Erbakan babasının davasını devam ettiriyor. Kutuplaştıran değil kucaklayan, sorun söyleyen değil çözüm üreten bir lider. Dürüst. Onunla birlikte yol yürüyeceğimiz için mutluyuz.”dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER