Gündem

Gaziantep’te o mahallede salgın tehlikesi

Gaziantep’te kanalizasyonu patlayan mahalleye kokudan girilmiyor. İki gündür yola akan pis sular mahalle halkını isyan ettirirken koku çevreyi esir aldı.

Gaziantep’te o mahallede salgın tehlikesi
06-05-2024 09:57
06-05-2024 09:58
GAZİANTEP

Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Çamlıca Mahallesi Kiremit Caddesi üzerinde 2 gündür yola akan kanalizasyon suları vatandaşların çilesi haline dönüştü. Patlayan kanalizasyon nedeniyle pis sular yola akıyor. Hem araçlar hem yayalar pis suların içinden geçmek zorunda kalıyor. Mahalle sakinleri ise koku nedeniyle evlerinde oturamıyor. 2 gün boyunca patlayan kanalizasyonla ilgili şikayetlerini bildirmelerine rağmen sonuç alamadıklarını belirten vatandaşlar, ‘Ne gelen var ne çözüm bulan’ diye konuştular.

ÇÖZÜM BEKLİYORLAR

Hava sıcaklıklarının artması ile pencereleri de açtıklarını belirten vatandaşlar, ‘Maalesef evimizin içi kokuyor. Dışarı çıkıyoruz yolda yürüyemiyoruz. Bu pis sular daha kaç gün akacak? Neden biz çözüm bulunmuyor. Gaziantep gibi marka bir şehre yakışıyor mu? Biran önce yetkililerin bu sorunu çözmesini bekliyoruz. Çözmek için neyi bekliyorlar? Bir kanalizasyonu yapmak bu kadar mı zor’ ifadelerini kullandılar

HERKES HASTA MI OLSUN?

Pis sular nedeniyle çocuklarının hasta olmasından endişe ettiklerini belirten vatandaşlar, ‘Çocukları artk evde tutamayız. Ne kadar çıkmayın da desek kaçıyorlar. Suyun kanalizasyon suyu olduğuna da dikkat etmezler. Hepsi hasta mı olsun? Mahalle olarak salgın hastalığa mı yakalanalım? Maalesef gidşat o yünde biran önce bu sorunu çözün’ şeklinde konuştular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER