Yaşam

Gazi Park’a yeni çehre

Geniş hizmet yelpazesi ile toplumun tüm kesimlerine hitap eden ilkadım belediyesi gazi park yenilenen yüzü ile hizmete açılıyor. Gazi park'ta devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen ilkadım belediye başkanı ihsan kurnaz, ilkadımlıların nefes alacağı alanların sayısını artırma gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.

Gazi Park’a yeni çehre
24-05-2024 17:01

Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan Gazi Park, yenilenen yüzü ile hizmete açılıyor. Gazi Park’ta devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, vatandaşların nefes alacağı alanların sayısını artırma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.


İlkadımlıların özlemle beklediği en önemli dinlenme alanlarından biri olan İlkadım Belediyesi Gazi Park, yeni görünümüne kavuşuyor. İstiklal Caddesi üzerinde Devlet Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü karşısında bulunan Gazi Park; peyzaj çalışmaları, sosyal donatı alanları, aydınlatma sistemleri ve güvenlik kameralarıyla vatandaşların gönül rahatlığı ile hoşça vakit geçirebileceği daha güvenli bir ortam haline gelecek. İhtiyaçlar doğrultusunda her detayın düşünüldüğü yaşam alanında gerçekleşen yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan İhsan Kurnaz, İlkadım Belediyesi olarak İlkadımlıların mutluluğu için, yaşamaktan keyif aldıkları bir ilçe ortaya çıkarmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.


Başkan Kurnaz, “İnsan odaklı ve çevreye duyarlı yönetim anlayışımız doğrultusunda, tam şehrimizin merkezinde yer alan Gazi Parkımızı yenilenen yüzüyle önümüzdeki günlerde hizmete açacağız. Vatandaşlarımızın kendilerine ve sevdiklerine zaman ayıracakları, rahat bir nefes alacakları ve huzura kavuşacakları bir mekân olacak Gazi Parkımız inşallah. İçerisinde açık ve kapalı oturma alanları, büfesi, çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin yer aldığı büyük ve modern bir yaşam alanı olan Gazi Park’ta vatandaşlarımız tüm ihtiyaçlarını karşılayıp sevdikleriyle güzel anılar biriktirebilecekler. Bu duygu ve düşüncelerle yenileme çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyor değerli hemşerilerime sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER