Gündem

GAÜN Öğrencileri Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı

GAÜN Öğrencileri Adalet Programı kapsamında Gaziantep Adalet Sarayında duruşma seyrine katıldılar. Öğrenciler, adliyede görev yapan kişileri izleyerek konularını pekiştirdi.

GAÜN Öğrencileri Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
29-03-2024 10:54

GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Adalet Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Ali Altunbaş’ın koordinesinde Gaziantep Adalet Sarayına giderek duruşma seyrine katıldılar.

Öğrencilerin derste öğrendiği konuları daha iyi pekiştirmesi amacıyla düzenlenen etkinlikte, öğrenciler kasten öldürme, yağma, dolandırıcılık, cinsel istismar gibi çeşitli davalara şahitlik ettiler. GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Ali Altunbaş, “Öğrencilerimizle adliyedeki duruşmaları izleyerek öğrendikleri konuları pekiştirmelerini sağladık. Bu sayede mezuniyet sonrası görev yapacakları kurumu da görerek deneyim kazandılar” dedi.

Okulda verilen eğitimlerin uygulamada karşılık bulması amacıyla teknik gezilere ve ziyaretlere önem verdiklerini belirten GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Memet Şahin ise, “Öğrencilerin eğitim seviyesini arttırmak ve gelecekte çalışacakları kurumu tanımaları için bu tür etkinlikler çok önemli. Diğer kurumlarla iş birliği yaparak benzer etkinlikleri sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER