Siyaset

Fahrettin Altun'dan, İzmir mitingi sonrası "göz boyuyor" diyen Özgür Özel'e tepk

AK Parti'nin İzmir'deki yoğun katılımı sonrası CHP'li Özgür Özel, İletişim Başkanı Altun'u 'göz boyamayla' suçladı. Özel'in ilgi çekmek için yalan vaatlerde bulunduğunu vurgulayan Altun, 'Biz hakikat ile yürürüz, siz tahrifatla' dedi.

Fahrettin Altun'dan, İzmir mitingi sonrası
01-05-2023 09:17

BBC'den İzmir mitingi analizi: Erdoğan'dan rakipleri endişelendiren hırçın bir performans

GALERİNİN DEVAMI <p>Erdoğan'ın İzmir'de gerçekleştirdiği yoğun katılımlı <a href=miting yabancı basında gündem oldu. BBC İzmir mitingi ile ilgili bir analiz yayınladı.

"><p>İzmir mitingi için günü canlı ve gür bir biçimde yeniden ortaya çıktığını yazdı.

"><p>Analizde büyük bir kalabalık, güneşin altında saatlerce onu bekledi." ifadelerine yer aldı.

"><p><strong>MUHALEFETİ ENDİŞELENDİREN GÖRÜNTÜ</strong><br /> </p><p>BBC analiz haberinde; Erdoğan'ın dakikalar boyunca <a href=yine güçlü bir ses tonuyla konuştuğuna vurgu yaparak, muhalefeti endişelendiren ve destekçilerine güven veren bir performans ortaya koyduğunu belirtti.

"><p><strong>

BBC, İzmir'deki tarihi kalabalığa vurgu yaparak, "Destekçilerine güven verecek ve rakiplerini endişelendirebilecek hırçın bir performanstı." ifadelerine yer verdi. BBC, "Bu eski Erdoğan'dı" dedi.

"><p>BBC haberinde İzmir'de yaşayan vatandaşların da görüşlerine yer verildi: </p><p>42 yaşındaki iki çocuk annesi Gurbet Dostum, acı çekmeye hazırım. Bize her şeyi veriyor."

"><p>Ayşe adında bir <a href=genç kadın, vatan sevgisi için Erdoğan'a oy vereceğini söyledi. "Bizi ayağa kaldıracak ve güçlendirecek" dedi.

"><p>

BBC Kılıçdaroğlu'nu daha önce "Türkiye'nin Gandhi'si" olarak Erdoğan'a karşı bir ümit olarak sunmuştu.

">

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir mitingine yoğun katılım dikkati çekti. 

Muhalefet, AK Parti'yi göz boyamakla suçladı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Nasıl bir boyama yeteneğiyse Fahrettin Altun'a tebrikler" paylaşımı yaptı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Özel'in paylaşımına cevap verdi. Özel'in, "Göz boyamakta 'ilgi çekici olsun diye' yalan vaatlerde bulunmakta uzmanlaşmış biri olduğunu" ve iftira attığını belirten Altun, "Cumhurbaşkanımızın İzmir mitingine ilişkin görsellerin tarafımızca imal edildiği yalanını söylüyor! Hep bir yalan, hep bir kıskançlık, hep bir hazımsızlık! Onlara diyoruz ki, biz hakikat ile yürürüz, siz tahrifatla! Aşağıdaki videoyu iyi izleyin" ifadelerini kullandı.

Göz boyamakta, “ilgi çekici olsun diye” yalan vaatlerde bulunmakta uzmanlaşmış birileri çıkmış, bize iftira atıyor.

Cumhurbaşkanımızın İzmir mitingine ilişkin görsellerin tarafımızca imal edildiği yalanını söylüyor!

Hep bir yalan, hep bir kıskançlık, hep bir hazımsızlık!… pic.twitter.com/TBcrwRhHmJ

Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) April 30, 2023
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER