Gündem

Erzurum Turizm Geliştirme Ajansı Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Erzurum Turizm Geliştirme Ajansı tarafından düzenlenen Genel Kurul Toplantısında, 2025 yılında EIT Turizm Başkenti olma hedefleri ve diğer turizm faaliyetleri ele alındı.

Erzurum Turizm Geliştirme Ajansı Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
23-03-2024 15:18

Erzurum Turizm Geliştirme Ajansı tarafından düzenlenen İl Tanıtım ve Geliştirme Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vali Mustafa Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleşti. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 2025 yılında EIT Turizm Başkenti olma hedefleri ele alındı.

Ayrıca, 2023-2024 kış sezonunun değerlendirmesi, 2024 yaz mevsimi faaliyet planı ve turizme yönelik proje destek talepleri konuları uzmanlar tarafından sunuldu. Toplantıda kültür turizminden inanç turizmine, kış turizminden sağlık ve bilim turizmine kadar birçok konuda planlanan faaliyetler değerlendirildi.

Toplantıya Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, TGA yönetici ve yetkilileri ile paydaş kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Toplantı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER