Ekonomi

Erzurum Kadın Kooperatifi e-ticaret üzerinden bal satışı yapacak

Erzurum Kadın Kooperatifi KUDAKA desteğiyle e-ticaret üzerinden bal satışı yapacak.

Erzurum Kadın Kooperatifi e-ticaret üzerinden bal satışı yapacak
05-04-2024 09:49

Erzurum Kadın Kooperatifi, KUDAKA desteğiyle yaptığı sözleşme gereği e-ticaret üzerinden bal satışı yapmaya hazırlanıyor.

2024 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan ve Erzurum Kadın Kooperatifi tarafından yürütülecek olan “Teknik Destek ile Yükselen Bölgesel Bir Marka: balistegelsin. com” isimli proje için destek sözleşmesi imzalandı.

Erzurum Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Şekerdağ Polat, KUDAKA tarafından onaylanan teknik destek projesi kapsamında, kooperatif bünyesinde www. balistegelsin. com e-ticaret sayfasının kurulduğunu açıkladı. Polat, projenin amacının nitelikli balların e-ticaret yoluyla müşterilere ulaşmasını sağlayarak bölgesel bir marka oluşturmak olduğunu belirtti.

Dijital ekonominin önemli bir unsuru olan e-ticaretin yerel ve bölgesel kalkınmaya büyük katkı sağladığını vurgulayan Polat, projenin yöremizdeki kadınların e-ticaret aracılığıyla bölgesel kalkınmada etkili olmalarını amaçladığını söyledi. Polat ayrıca, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven'e alakası ve desteği için teşekkürlerini iletti. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER