Gündem

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Saygı Haftası İftar Programı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yaşlılara Saygı Haftası kapsamındaki iftar programı Vali Mustafa Çiftçi ve Başkan Mehmet Sekmen'in katılımıyla gerçekleşti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Saygı Haftası İftar Programı
22-03-2024 10:49

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, "Yaşlılara Saygı Haftası" çerçevesinde duygu dolu anlara sahne olan bir iftar programı düzenledi.

Vali Mustafa Çiftçi ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in de katıldığı programda Vali Çiftçi, güngörmüşlerle birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Çiftçi, yaptığı konuşmada yaşlılara olan saygının önemine vurgu yaparak, "Yaşlılarımız bizim dua kapımızdır. Devletimiz ve milletimiz her zaman yaşlılarımıza önem vermiştir. Bu manada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerimi sunuyorum. " dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise yaşlıların en değerli emanetlerimiz olduğunu belirterek, onların tecrübelerinden her zaman faydalanacaklarını söyledi. Program, yaşlıların değerinin anlaşılması ve onlara olan saygının vurgulanması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER